YOUCAT CATALÀ |

Descargar YOUCAT CATALÀ de en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar YOUCAT CATALÀ en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a y pertenece a la categoría de Religión. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de YOUCAT CATALÀ

En referència a la Jornada Mundial de Joventut d’agost de 2011 a Madrid s’ha editat aquest text que exposa amb llenguatge adaptat als joves la fe catòlica en el seu conjunt tal com ha estat proposada en el «Catecisme de l’Església catòlica» (CEC de 1997), sense pretendre d’aconseguir la integritat d’aquella obra. Aquest text s’estructura en preguntes i respostes; els números indicats al final de cada resposta es refereixen a ulteriors i més aprofundides exposicions del CEC. El comentari que ve després vol oferir als joves un ajut ulterior per a la comprensió del significat existencial de les preguntes successivament tractades. A més, aquest manual ofereix en una columna marginal, present en tot el llibre, elements complementaris com definicions concises (cf. el sumari a p. 298), citacions de la Sagrada Escriptura, d’escriptors, de sants i de doctors de la fe. Al final de l’obra hi ha un índex que ajuda a repetir fàcilment cada un dels punts específics.
Reseña del Editor

Sobre el libro

Editorial: CLARET

Año de edición: 2011

Materia: Religión

ISBN: 978-84-9846-488-7

Páginas: 302

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1296
  • Tamaño: 949KB
  • Descargas: 961

Búsquedas realizadas:
YOUCAT CATALÀ de en pdf gratis, YOUCAT CATALÀ epub, descargar YOUCAT CATALÀ pdf completo, YOUCAT CATALÀ pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ