XÈNIA, #KEPCALM FES | Gemma Pasqual I Escrivà

Descargar XÈNIA, #KEPCALM FES de Gemma Pasqual I Escrivà en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar XÈNIA, #KEPCALM FES en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Gemma Pasqual I Escrivà y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de XÈNIA, #KEPCALM FES

En aquesta segona part de la novel·la romàntica «Xènia, tens un WhatsApp», continua la relació de Carles i la Xènia, però des de la distància. A Carles l’han enviat els seus pares a Londres per veure si millora en els seus estudis, i Xenia segueix amb la seva vida normal, encara alterada per alguns esdeveniments: ha patit un accident de moto; a l’institut el seu paper ha resultat decisiu per iniciar una rebel·lió en protesta per haver prohibit l’ús de mòbils, MP3 i qualsevol aparell electrònic i, per si fos poc, algú es cola en el seu Twitter i comença a flirtejar amb ella. Narrada en to lleuger i desenfadat, la història es plena d’embolics, amistat, amors i desamors adolescents, en una trama que té com a centre l’ús de les noves tecnologies, que acaben convertint-se en les veritables protagonistes. Bona part dels breus capítols en què està narrada s’omple de missatges de WhatsApp i de Twitter, amb la típica economia en el llenguatge substituïda per emoticons. Per donar una mica de cos a l’argument es retraten escenes càlides familiars, problemes estudiantils, a més del toc de suspens que proporciona l’amic misteriós de la xarxa. És una lectura entretinguda, amb un final predictible i esquitxada de reaccions excessivament sentimentals, com correspon a l’edat i perfil d’uns personatges una mica estereotipats.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: BARCANOVA

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-489-3601-3

Páginas: 192

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Romántica

Valores: Amor

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1416
  • Tamaño: 791KB
  • Descargas: 1021

Búsquedas realizadas:
XÈNIA, #KEPCALM FES de Gemma Pasqual I Escrivà en pdf gratis, XÈNIA, #KEPCALM FES epub, descargar XÈNIA, #KEPCALM FES pdf completo, XÈNIA, #KEPCALM FES Gemma Pasqual I Escrivà pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ