WONDER | R.j. Palacio

Descargar WONDER de R.j. Palacio en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar WONDER en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a R.j. Palacio y pertenece a la categoría de Narrativa contemporánea. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de WONDER

A causa d’una malformació genètica , l’August que ara té deu anys , va néixer amb una cara deforme i múltiples deficiències en les funcions auditives i bucotraqueales . Sotmès a múltiples operacions quirúrgiques des que era un nadó per millorar la seva qualitat de vida , i amb la constància i afecte dels seus pares i la seva germana , ha aconseguit anar desenvolupant-se com un nen normal rebent els ensenyaments acadèmics i educatius adequats a casa . Ara els seus pares consideren que és el moment d’incorporar-se a una escola amb altres nens de la seva edat i desenvolupar-se en un ambient normal. L’inicial rebuig dels seus companys davant la terrible deformitat del seu rostre anirà transformant positivament de manera que tots arribaran a aprendre la meravellosa lliçó de August .Un llibre entranyable , amb un llenguatge senzill posat en boca de joves narradors explicant la seva experiència personal al costat de l’August . La part cinquena que correspon a Justin , escrit en minúscules i deficient puntuació del text , es revela molt original en tant que s’acobla a la personalitat tímida i falta d’afecte del noi .Una novel•la meravellosa on els valors de la unitat familiar , el lliurament incondicional de cadascun dels seus membres per ajudar al més feble , el sentit de l’amistat sense fissures , el bon humor davant les dificultats , l’ensenyament recolzat en el positiu de cada un , etc . , són una constant al llarg del llibre .Una novel•la plena de realisme i tendresa que empeny el lector a treure el millor de si mateix .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA CAMPANA

Año de edición: 2012

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-96735-71-2

Páginas: 424

Encuadernación: Rústica

Colección: Tocs

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1691
  • Tamaño: 941KB
  • Descargas: 592

Búsquedas realizadas:
WONDER de R.j. Palacio en pdf gratis, WONDER epub, descargar WONDER pdf completo, WONDER R.j. Palacio pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ