VIATGE AL PAIS DELS BLANCS | Ousman Umar

Descargar VIATGE AL PAIS DELS BLANCS de Ousman Umar en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar VIATGE AL PAIS DELS BLANCS en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Ousman Umar y pertenece a la categoría de Otras biografías. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de VIATGE AL PAIS DELS BLANCS

Viatge al país dels blancs és la història d’un noi nascut a la sabana africana, narrada en primera persona i amb molt de detall. En veure per primera vegada un avió té desitjos de ser pilot o enginyer i s’il·lusiona amb deixar casa seva per anar cap al país dels blancs.Quan té tretze anys travessa el Sàhara i va de població en població fins arribar a Líbia. Allà li diuen que trobarà els mitjans per donar el salt al país dels blancs. Passa per moltes dificultats i conviu amb gent sense escrúpols a la ciutat de la màfia. És estafat diverses vegades però sempre confia, perquè pensa que hi ha gent bona.Les descripcions són molt dures; de vegades són cruels amb ell i ha de dormir de qualsevol manera. Però Ousman vol creuar el mar i anar a Europa, encara que no sap a quin país arribarà.La travessia pel mar és espantosa. Moren ofegats gairebé tots els seus companys i se salven només uns pocs. Quan arriben a una illa de les Canàries, el fiquen a la presó, però en ser menor d’edat no el tornen a Àfrica i, després de moltes peripècies, arriba a Barcelona. En aquesta ciutat dorm molts dies al carrer fins que una família l’acull, sense conèixer-lo. Per fi pot dormir en un llit i té uns pares adoptius. Han passat quatre anys des que va marxar de casa seva.Després d’estudiar es llicencia i crea una ONG per ajudar els nens i nenes del seu país. Vol educar-los perquè no hagin de viure mai el que ell ha viscut.
Reseñas bibliográficas Troa

Sobre el libro

Editorial: ROSA DELS VENTS
Año de edición: 2019
Materia: Otras biografías

ISBN: 978-84-17627-49-2
Páginas: 224

Encuadernación: Cartoné

Colección:
Idioma: Español

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1404
  • Tamaño: 813KB
  • Descargas: 979

Búsquedas realizadas:
VIATGE AL PAIS DELS BLANCS de Ousman Umar en pdf gratis, VIATGE AL PAIS DELS BLANCS epub, descargar VIATGE AL PAIS DELS BLANCS pdf completo, VIATGE AL PAIS DELS BLANCS Ousman Umar pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ