UNA MIRADA ANGLESA | Lluís Foix Carnicé

Descargar UNA MIRADA ANGLESA de Lluís Foix Carnicé en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar UNA MIRADA ANGLESA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Lluís Foix Carnicé y pertenece a la categoría de Narrativa contemporánea. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de UNA MIRADA ANGLESA

L’autor amb un entusiasme que s’encomana i una nostàlgia saludable,- com escriu en el pròleg del llibre Carles Casajuana-, deixa constància de la seva admiració pels anglesos, recreant les vivències dels més de set anys que va ser corresponsal a Londres per a La Vanguardia, i dels viatges arreu del món des de la capital d’un imperi en decadència.L’autor argumenta que els anglesos es van plantejar la pèrdua de l’hegemonia amb esportivitat. Saber ser decadent, és per ells, “L´art de la decadència». El que manté aquest esperit, és haver aconseguit la implantació d’una llengua universal, el prestigi de les Universitats, i sobretot els 132 premis Nobel de Física, Química i Economia amb què han estat guardonats.També explica, amb fina ironia la manera de ser i els trets del seu caràcter. Són guanyadors per naturalesa, però també accepten les derrotes com si fossin victòries.Salta de la política a la cultura, de la cultura a la història, barrejant records amb observacions molt il·lustratives sobre la vida quotidiana: els diaris admirables, l´altíssim nivell i independència de la BBC. També les contradiccions, quan presenten les conquestes dels països i la colonització, com un objectiu civilitzador i altruista, quan el resultat fou una explotació dels homes i de la natura, etc.I acaba l´autor, explicant que la mirada anglesa li ha fet veure com un país aparentment desorganitzat funciona en aquelles coses que consideren fonamentals…. i això redunda en el viure la llibertat en el sentit més radical. Tot i veure moltes extravagàncies reconeix que han sabut imposar un estil de vida atractiu per a molts pobles del món. I tot això malgrat el seu declivi en l’escena internacional. Interessant. Molt agradable de llegir. Reflecteix la bona i rica aportació humana i cultural d´un excel·lent periodista.
Reseñas bibliográficas Troa

Sobre el libro

Editorial: COLUMNA
Año de edición: 2021
Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-664-2588-9
Páginas: 288

Encuadernación: Cartoné

Colección:
Idioma: Español

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1241
  • Tamaño: 668KB
  • Descargas: 616

Búsquedas realizadas:
UNA MIRADA ANGLESA de Lluís Foix Carnicé en pdf gratis, UNA MIRADA ANGLESA epub, descargar UNA MIRADA ANGLESA pdf completo, UNA MIRADA ANGLESA Lluís Foix Carnicé pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ