UN INTRÚS A L'ESTANY | Joan Marce

Descargar UN INTRÚS A L'ESTANY de Joan Marce en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar UN INTRÚS A L'ESTANY en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Joan Marce y pertenece a la categoría de Narrativa. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de UN INTRÚS A L'ESTANY

En Ramon Verdaguer treballa al New Jersey Biological Institute en un projecte d’investigació sobre el genoma humà. Una casual i desconcertant troballa dins una seqüència d’ADN desperta una allau d’interessos soterrats. La mort sobtada d’un amic matemàtic, a qui n’havia demanat l’opinió, i l’estranya desaparició de la seva companya provoquen que renunciï al projecte i que torni a Banyoles, la seva ciutat natal, decebut i esfondrat. El seu enigmàtic descobriment ha alertat una important multinacional que el sotmetrà a un seguiment secret i inexorable, persecució que aviat ho tenyeix tot amb un dens rastre de sang. Des de la ciutat de l’estany, en Ramon, però, està disposat a plantar cara al poder i a arribar fins al final.El principi del llibre pot ser un xic difícil per la utilització de conceptes tècnics quan s’explica l’estructura de l’ADN. Els protagonistes són científics i reflexionen sobre l’origen d’una estructura tan complexa, deixen el tema obert encara que ells no s’obren a la transcendència. Citen en un moment donat que el franquisme i l’Església Catòlica han retardat l’avenç de la ciència.La trama del llibre és absolutament policíaca, els comentaris mes profunds són marginals, com ara una descripció no explícita de sexe, i algunes “paraulotes” per part de personatges que van desfilant en els diferents episodis de la trama.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: INEDITA

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa

ISBN: 978-84-606-6209-9

Páginas: 432

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1742
  • Tamaño: 1017KB
  • Descargas: 955

Búsquedas realizadas:
UN INTRÚS A L'ESTANY de Joan Marce en pdf gratis, UN INTRÚS A L'ESTANY epub, descargar UN INTRÚS A L'ESTANY pdf completo, UN INTRÚS A L'ESTANY Joan Marce pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ