TOM GATES 7 UNA SORT (UNA MIQUETA) GENIAL | Liz Pichon

Descargar TOM GATES 7 UNA SORT (UNA MIQUETA) GENIAL de Liz Pichon en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar TOM GATES 7 UNA SORT (UNA MIQUETA) GENIAL en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Liz Pichon y pertenece a la categoría de Narrativa de 10 a 12 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de TOM GATES 7 UNA SORT (UNA MIQUETA) GENIAL

El setè episodi de les aventures quotidianes del protagonista se centra en la «Setmana d’Enriquiment Cultural» que ha organitzat el seu col·legi i en la Inspecció Escolar que, en paral·lel, han enviat les autoritats docents a aquest centre. Mentre dura la inspecció, tant alumnes com professors, procuren anar vestits de manera impecable mentre que l’enriquiment cultural donarà lloc a noves activitats que alteraran el desenvolupament normal d’algunes classes. Per a Tom, el més important, però, no és res d’això sinó que els seus pares insisteixen que dediqui menys hores a la TV ja que, juntament amb els altres integrants del conjunt musical «Els Lobozombis», va participar en un concurs organitzat per la revista Super Rock. Entre unes coses i altres, els seus dies es tornen bastant agitats i a més la seva mare insisteix en portar-lo a comprar unes sabates. Davant la seva negativa, els tria ella, amb el resultat que a Tom li semblen horribles i es nega a estrenar-los. Com en anteriors episodis de la mateixa sèrie, el protagonista s’esforça per mantenir un discret equilibri entre les seves aficions, dibuixar, fer música amb els seus amics i veure la TV, i la necessitat de mantenir mitjanament content el seu professor, fent deures que no li vénen de gust en absolut fer i suportant amb paciència la seva germana gran. L’autora expressa per mitjà del text i de les il·lustracions, els obstacles que cada dia ha de superar el nen per mantenir aquesta actitud, en un to humorístic que resulta divertit i ressalta els freqüents fracassos que collita en la seva obstinació de fer la seva voluntat sense que es noti. La combinació de breus passatges narratius i il·lustracions no permet que l’obra pugui comptar amb una elaboració literària en profunditat, ni tècnica ni d’estil, però pot familiaritzar els lectors d’històries gràfiques amb les redactades exclusivament en prosa.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: BRUIXOLA

Año de edición: 2014

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-9906-558-8

Páginas: 272

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras

Valores: Humor

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1549
  • Tamaño: 686KB
  • Descargas: 790

Búsquedas realizadas:
TOM GATES 7 UNA SORT (UNA MIQUETA) GENIAL de Liz Pichon en pdf gratis, TOM GATES 7 UNA SORT (UNA MIQUETA) GENIAL epub, descargar TOM GATES 7 UNA SORT (UNA MIQUETA) GENIAL pdf completo, TOM GATES 7 UNA SORT (UNA MIQUETA) GENIAL Liz Pichon pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ