SHERLOCK, LUPIN I JO. 5: EL CASTELL DE GEL | Irene Adler

Descargar SHERLOCK, LUPIN I JO. 5: EL CASTELL DE GEL de Irene Adler en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar SHERLOCK, LUPIN I JO. 5: EL CASTELL DE GEL en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Irene Adler y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de SHERLOCK, LUPIN I JO. 5: EL CASTELL DE GEL

En la cinquena entrega de la sèrie d’aventures detectivesques Sherlock, Lupin i jo, Irene, després de conèixer la seva veritable mare, ha de trobar-se amb ella al poble de Davos-Plazt, al peu dels Alps suïssos. La complicada situació emocional en què es troba, la porta a buscar suport en els seus amics Sherlock i Lupin, demanant-los que es reuneixin allà amb ella. Però l’estada dels tres en aquest privilegiat lloc no serà especialment tranquil•la, ja que aviat es veuen embolicats en una intriga internacional, que gira al voltant d’un perillós criminal. Narrada per Irene amb el seu habitual estil natural i directe, la història té com a escenari el luxós hotel on s’allotja en companyia del seu genial majordom, Horace. Un inquietant castell, que diuen de gel per la irreal blancor dels seus murs, al costat dels misteris que suren a l’hotel, són l’eix d’una trama senzilla però entretinguda i amb molt suspens, que es recolza en els excel•lents i ben caracteritzats protagonistes . Simpàtics, divertits i amb la incondicional amistat que els uneix, proporcionen escenes carregades d’ironia i humor, encara que també de perills i situacions compromeses, on posen a prova els seus dots detectivescos en la resolució d’un assumpte d’espionatge al més alt nivell.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2014

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-9057-566-6

Páginas: 270

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales. Intriga

Valores: Amistad. Humor. Ingenio

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1416
  • Tamaño: 796KB
  • Descargas: 912

Búsquedas realizadas:
SHERLOCK, LUPIN I JO. 5: EL CASTELL DE GEL de Irene Adler en pdf gratis, SHERLOCK, LUPIN I JO. 5: EL CASTELL DE GEL epub, descargar SHERLOCK, LUPIN I JO. 5: EL CASTELL DE GEL pdf completo, SHERLOCK, LUPIN I JO. 5: EL CASTELL DE GEL Irene Adler pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ