SHERLOCK, LUPIN I JO. 4: LA CATEDRAL DE LA POR | Irene Adler

Descargar SHERLOCK, LUPIN I JO. 4: LA CATEDRAL DE LA POR de Irene Adler en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar SHERLOCK, LUPIN I JO. 4: LA CATEDRAL DE LA POR en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Irene Adler y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de SHERLOCK, LUPIN I JO. 4: LA CATEDRAL DE LA POR

La família de la Irene torna de Londres per instal•lar en un pintoresc poble de Normandia , lluny de l’atmosfera lúgubre que envolta París després de la guerra Franco-Prusiana . Tot i que la tranquil•litat dura poc , ja que una sèrie d’esdeveniments relacionats amb la seva nova vila i un secret amagat al subsòl de París reuneix de nou als tres amics , que s’embarquen en una aventura molt arriscada . Narrada per Irene amb l’habitual estil senzill i natural , l’acció transcorre en bona part en aquesta ciutat , on viatja amb Sherlock i Lupin per trobar pistes que la porten a desentranyar el misteri relacionat amb una antiga relíquia , que atorga un enorme poder a qui la posseeixi . Recolzada en els excel•lents i ben caracteritzats personatges , és una història amena i plena de situacions perilloses , però també divertides . Els sinistres escenaris subterranis en què s’endinsen , i el tèrbol assumpte que els porta a ficar-se en pactes entre societats secretes aporta un clima de tensió i intriga ben mantingut fins al final . Però , més enllà de les peripècies detectivesques , plenes d’enginy i valentia , hi ha la incondicional amistat entre els tres , que es tenyeix de situacions que freguen el romàntic , tractades amb ingenuïtat i sentit de l’humor .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2014

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-9057-392-1

Páginas: 274

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1243
  • Tamaño: 855KB
  • Descargas: 920

Búsquedas realizadas:
SHERLOCK, LUPIN I JO. 4: LA CATEDRAL DE LA POR de Irene Adler en pdf gratis, SHERLOCK, LUPIN I JO. 4: LA CATEDRAL DE LA POR epub, descargar SHERLOCK, LUPIN I JO. 4: LA CATEDRAL DE LA POR pdf completo, SHERLOCK, LUPIN I JO. 4: LA CATEDRAL DE LA POR Irene Adler pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ