SHERLOCK, LUPIN I JO. 3: EL MISTERI DE LA ROSA ESCARLATA | Irene Adler

Descargar SHERLOCK, LUPIN I JO. 3: EL MISTERI DE LA ROSA ESCARLATA de Irene Adler en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar SHERLOCK, LUPIN I JO. 3: EL MISTERI DE LA ROSA ESCARLATA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Irene Adler y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de SHERLOCK, LUPIN I JO. 3: EL MISTERI DE LA ROSA ESCARLATA

En la tercera obra de la sèrie , els tres amics , Irene , Sherlock i Lupin , es troben de nou a Londres , i una altra vegada s’enfronten a la resolució d’un estrany cas , que es remunta a vint anys enrere . Un problema d’escacs , que no és tal , publicat a The Times i descobert per Holmes és el detonant d’una investigació relacionada amb uns assassinats , que porten la marca d’una antiga banda criminal ja inexistent . Narrada , com és habitual , per Irene amb estil elaborat i clar , la història transcorre per diferents barris londinencs , uns elegants i altres molt perillosos , en una trama típicament detectivesca , plena de descobriments i contratemps dels que no sempre surten ben parats . La bona ambientació i els excel•lents personatges , entre els quals destaca el paper del genial Horace, majordom d’Irene i autèntic còmplice de les seves esbojarrades aventures , introdueixen el lector en un món convincent de crims i antigues venjances , encara més perillós que en obres anteriors . Els tocs d’humor negre de Sherlock , units a la relació d’amistat i una mica de romanç que es va insinuant entre la protagonista i els dos nois , proporcionen escenes divertides , que alleugereixen els detalls més durs . És una lectura molt entretinguda i agradable també per al públic adult .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2013

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-15853-69-5

Páginas: 270

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1618
  • Tamaño: 989KB
  • Descargas: 717

Búsquedas realizadas:
SHERLOCK, LUPIN I JO. 3: EL MISTERI DE LA ROSA ESCARLATA de Irene Adler en pdf gratis, SHERLOCK, LUPIN I JO. 3: EL MISTERI DE LA ROSA ESCARLATA epub, descargar SHERLOCK, LUPIN I JO. 3: EL MISTERI DE LA ROSA ESCARLATA pdf completo, SHERLOCK, LUPIN I JO. 3: EL MISTERI DE LA ROSA ESCARLATA Irene Adler pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ