SERENA | Dolors Garcia Cornella

Descargar SERENA de Dolors Garcia Cornella en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar SERENA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Dolors Garcia Cornella y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de SERENA

Estem a la Barcelona de 1428. Una família formada per cinc filles de diferents edats, ha de sobreviure després de la mort de la mare en un terratrèmol. El pare està retingut pels pirates i no es sap si és viu o és mort. La Serena, la protagonista de la història, segona de les germanes és la que portarà el timó, prendrà decisions que sent difícils seran les millors per mantenir la família unida. La sort que un cosí arribi a la casa i li faci costat, amb la ajuda d’una gran amiga, la llevadora del poble que li ensenyarà l’ofici. Podran viure amb l’ajuda de tots.Hi ha certa intriga… les noies grans s’enamoren…., i tot acaba bé. Està recomanada per un públic ampli de 13. 14 i 15 anys.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2012

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-661-3025-7

Páginas: 192

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1391
  • Tamaño: 914KB
  • Descargas: 841

Búsquedas realizadas:
SERENA de Dolors Garcia Cornella en pdf gratis, SERENA epub, descargar SERENA pdf completo, SERENA Dolors Garcia Cornella pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ