SECRET KINGDOM. 3: L'ILLA DELS NÚVOLS | Rosie Banks

Descargar SECRET KINGDOM. 3: L'ILLA DELS NÚVOLS de Rosie Banks en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar SECRET KINGDOM. 3: L'ILLA DELS NÚVOLS en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Rosie Banks y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de SECRET KINGDOM. 3: L'ILLA DELS NÚVOLS

Tercer episodi de la sèrie que relata les aventures de tres amigues que viatgen , gràcies a un cofre màgic , a un món de fantasia . Una tarda , després de sortir del col•legi , la Paula , la Rita i l’Abril es reuneixen per berenar i fer els deures juntes però reben la crida del Regne Secret demanant socors . Una altra vegada la reina Malícia pretén , amb els seus encanteris , fer-se amb el poder que posseeix el seu germà, el bonàs rei Félix . Per aconseguir-ho ha tornat a enviar un raig malèfic i l’ha amagat en algun lloc del regne . Les nenes han de trobar-lo abans que converteixi els habitants de Secret Kingdom en éssers menyspreables i egoistes com ho és ella . Gràcies al seu enginy les tres amigues descobreixen que el raig es troba a l’illa dels núvols, lloc on viuen les fades del temps , encarregades de tenir cura del clima del regne . Si no aconsegueixen desfer l’encanteri , la manca de pluja provocarà que les flors i les plantes desapareguin . L’obra relata la manera en què les nenes solucionen el desastre provocat per Malícia . Escrita amb estil cuidat , la història resulta grata i imaginativa . Una trama senzilla i uns personatges amables , enginyosos i amb bona disposició , fan que sigui una lectura recomanable .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2013

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-246-4436-9

Páginas: 128

Encuadernación: Rústica

Colección: Secret Kingdom

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1779
  • Tamaño: 860KB
  • Descargas: 729

Búsquedas realizadas:
SECRET KINGDOM. 3: L'ILLA DELS NÚVOLS de Rosie Banks en pdf gratis, SECRET KINGDOM. 3: L'ILLA DELS NÚVOLS epub, descargar SECRET KINGDOM. 3: L'ILLA DELS NÚVOLS pdf completo, SECRET KINGDOM. 3: L'ILLA DELS NÚVOLS Rosie Banks pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ