ROBATORI A LES CASCADES DEL NIÀGARA |

Descargar ROBATORI A LES CASCADES DEL NIÀGARA de en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar ROBATORI A LES CASCADES DEL NIÀGARA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de ROBATORI A LES CASCADES DEL NIÀGARA

El quart assumpte que l’escola de detectius privats Eye International encarrega resoldre al seu alumne Larry Mistery , està relacionat amb el robatori de joies patit per una famosa cantant d’òpera , en un hotel situat a la vora de les cataractes del Niàgara . Acompanyat per la seva cosina Agatha , que vol ser escriptora de novel•la negra i de Mr Kent , majordom d’aquesta , vola des de Londres a Buffalo , on els espera una jove periodista que també pertany a la família Mistery . L’obra , com totes les anteriors de la mateixa sèrie , combina una trama d’intriga amb abundants referències informatives sobre el lloc on es desenvolupa l’acció . L’argument està ben concebut , en termes adequats a l’edat del públic a qui va dirigit i amb un desenllaç sorprenent i divertit alhora . L’estil , impregnat d’humor , és de senzilla lectura i els personatges , tant els principals com els secundaris queden perfilats amb trets expressius . En conjunt , la novel•la resulta molt entretinguda .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2011

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-246-3641-8

Páginas: 136

Encuadernación: Rústica

Colección: Agatha Mistery

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1497
  • Tamaño: 667KB
  • Descargas: 767

Búsquedas realizadas:
ROBATORI A LES CASCADES DEL NIÀGARA de en pdf gratis, ROBATORI A LES CASCADES DEL NIÀGARA epub, descargar ROBATORI A LES CASCADES DEL NIÀGARA pdf completo, ROBATORI A LES CASCADES DEL NIÀGARA pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ