RESCAT AL REGNE DE LA FANTASIA | Geronimo Stilton

Descargar RESCAT AL REGNE DE LA FANTASIA de Geronimo Stilton en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar RESCAT AL REGNE DE LA FANTASIA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Geronimo Stilton y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de RESCAT AL REGNE DE LA FANTASIA

En la seva qualitat de Cavaller Sense Màcula i Sense Temença, la presència de Gerónimo Stilton és requerida en el Regne de la Fantasia per trobar la reina Floridiana, misteriosament desapareguda. Haurà, a més, de recuperar tres objectes, un llibre, una bola de vidre i una vareta, tan potents com perillosos pels seus poders màgics. L’obra narra el compliment d’aquesta llarga, difícil i perillosa missió i com, una vegada duta a terme, Gerónimo escriu el relat de la seva aventura i protagonitza una versió de la mateixa convertida en espectacle musical. L’obra combina la trama cavalleresca amb una història d’humor referida al costós treball de convertir el director del diari «Eco del Rosegador» en un actor teatral. El contrast entre els dos desenvolupaments argumentals aporta notable varietat al conjunt que va acompanyat de nombrosos apèndixs informatius sobre el Regne de la Fantasia. El desplegament imaginatiu que suposa tal desdoblament de l’acció, es complementa adequadament amb nombroses il·lustracions, d’excel·lent qualitat artística, capaç d’estimular, encara més que el text, la capacitat de somiar del lector. El conjunt destaca, tant per l’encertada elaboració narrativa de les peripècies del protagonista, el mateix entre criatures fantàstiques que entre actors que no tenen dots extraordinàries, com per l’excel·lent qualitat estètica de la seva presentació editorial.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-16519-03-3

Páginas: 512

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Fantasía

Valores: Humor. Imaginación

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1357
  • Tamaño: 752KB
  • Descargas: 660

Búsquedas realizadas:
RESCAT AL REGNE DE LA FANTASIA de Geronimo Stilton en pdf gratis, RESCAT AL REGNE DE LA FANTASIA epub, descargar RESCAT AL REGNE DE LA FANTASIA pdf completo, RESCAT AL REGNE DE LA FANTASIA Geronimo Stilton pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ