PLANS DE FUTUR | Màrius Serra

Descargar PLANS DE FUTUR de Màrius Serra en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar PLANS DE FUTUR en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Màrius Serra y pertenece a la categoría de Novela biográfica. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de PLANS DE FUTUR

Novel•la sobre l’esperança i l’esperit de superació. Recrea lliurement el peculiar entorn familiar del matemàtic figuerenc Ferran Sunyer, tetraplègic i autodidacta, que va assolir projeccióinternacional malgrat les seves limitacions físiques i els entrebancs de la universitat franquista. En aquesta història de família destaquen dues cosines, Maria i Àngels Carbona, que li van dedicar la vida, i el pare, absent, que va fugir de casa de manera inexplicable. Les dificultats i desgràcies que pateixen les famílies Sunyer i Carbona contrasten amb l’actitud positiva i el sentit de l’humor del matemàtic tetraplègic i les dues cosines. L’acció transcorre entre la casa familiar a Sarrià i la casa d’estiueig empordanesa a Vilajoan. Però també hi ha incursions a Niça, Figueres i Cadaqués, on Salvador Dalí va fer un retrat de Maria Carbona que els acompanyarà la resta de les seves vides i que tindrà un paper en el desenllaç final de la novel•la.La vida i les incidències quotidianes d’un noi tetraplègic, molt llest, que amb l’ajuda de la seva família -això molt destacat en el llibre-, aconsegueix superar les deficiències, encarar la vida i aconseguir un gran nivell intel•lectual; és conscient de les seva situació i sap donar una sortida positiva i amb un toc d’humor als moments més difícils. En el fons del llibre, en la història dels personatges, hi ha un drama familiar anterior,del qual deriven moltes de les escenes, tal vegada com inversemblants en la narració. L’ambient és catòlic, amb pràctica de tradicions religioses i costums de principis del segle XX. Hi ha bon criteri moral.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA BUTXACA

Año de edición: 2014

Materia: Novela biográfica

ISBN: 978-84-9930-816-6

Páginas: 256

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1315
  • Tamaño: 965KB
  • Descargas: 588

Búsquedas realizadas:
PLANS DE FUTUR de Màrius Serra en pdf gratis, PLANS DE FUTUR epub, descargar PLANS DE FUTUR pdf completo, PLANS DE FUTUR Màrius Serra pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ