PASSI-HO BÉ, SENYOR CHIPS | James Hilton

Descargar PASSI-HO BÉ, SENYOR CHIPS de James Hilton en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar PASSI-HO BÉ, SENYOR CHIPS en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a James Hilton y pertenece a la categoría de Narrativa clásica. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de PASSI-HO BÉ, SENYOR CHIPS

El senyor Chips, professor de l’il·lustre Brookfield durant més de quaranta anys, rememora en la seva vellesa els dies transcorreguts entre les parets de l’escola. El pas de promoció rere promoció d’alumnes inquiets i plens de vida; la seva feliç però breu matrimoni, que va endolcir el seu caràcter i li va ensenyar a combinar l’autoritat amb l’afecte; la terrible Guerra Mundial, que es va cobrar tantes víctimes entre alumnes i professors de Brookfield.Viena Editorial reedita aquest clàssic anglès de 1936 dut al cinema en diverses ocasions. Passi-ho bé, senyor Chips és un relat senzill i commovedor, escrit en una prosa impecable. Constitueix un homenatge a l’autèntic professor, aquell que és pare i mestre al mateix temps, que conserva el sentit de l’humor fins en les situacions més doloroses, i que no es deixa captivar per la modernitat només perquè és moderna.James Hilton (Leigh, Regne Unit, 1900-1954) va ser un escriptor d’èxit, conegut sobretot per la seva obra de ficció Horitzons perduts. Va treballar també com a guionista a Hollywood i diverses de les seves novel·les van ser adaptades a el cinema.
Olga Nafría

Sobre el libro

Editorial: VIENA EDICIONES

Año de edición: 2012

Materia: Narrativa clásica

ISBN: 978-84-8330-706-9

Páginas: 144

Encuadernación: Rústica

Colección: El Cercle De Viena

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1376
  • Tamaño: 809KB
  • Descargas: 1005

Búsquedas realizadas:
PASSI-HO BÉ, SENYOR CHIPS de James Hilton en pdf gratis, PASSI-HO BÉ, SENYOR CHIPS epub, descargar PASSI-HO BÉ, SENYOR CHIPS pdf completo, PASSI-HO BÉ, SENYOR CHIPS James Hilton pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ