OLIVER I PATCH | Claire Freedman

Descargar OLIVER I PATCH de Claire Freedman en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar OLIVER I PATCH en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Claire Freedman y pertenece a la categoría de Narrativa de 3 a 6 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de OLIVER I PATCH

Oliver, el nen protagonista d’aquest conte, s’acaba de mudar a la ciutat. S’hi sent estrany, troba a faltar el camp, la seva casa i sobretot els seus amics. La ciutat en la qual viu ara li sembla gris i avorrida, ja que no coneix ningú. Un dia de pluja surt de passeig a explorar el seu barri i troba un gos, una petita bola blanca amb una corretja vermella i una xapa amb el nom de Patch, que sembla estar sol com ell. Com ningú dels vianants sembla buscar el seu gos perdut, decideix emportar-se’l a casa i es fan inseparables. I Oliver deixa de sentir-se sol, però sap que en algun lloc hi ha algú buscant el seu gos. L’obra està escrita amb estil acuray i un ric vocabulari, i del relat es desprèn sentit de l’humor, afecte i tendresa. Les il·lustracions, estan realitzades amb molt detall, atractiu colorit i gran expressivitat.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: MIAU

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 3 a 6 años

ISBN: 978-84-16082-75-9

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales. Crecimiento personal

Valores: Aceptación. Amistad. Cariño

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1283
  • Tamaño: 964KB
  • Descargas: 741

Búsquedas realizadas:
OLIVER I PATCH de Claire Freedman en pdf gratis, OLIVER I PATCH epub, descargar OLIVER I PATCH pdf completo, OLIVER I PATCH Claire Freedman pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ