MOMO (CAT.) | Michael Ende

Descargar MOMO (CAT.) de Michael Ende en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar MOMO (CAT.) en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Michael Ende y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de MOMO (CAT.)

Conte fantàstic que narra les aventures d’una nena perseguida per uns estranys personatges dedicats a robar el Temps els homes. La història de Momo, molt entretinguda i original, està escrita amb soltesa i llenguatge senzill, els personatges estan molt ben caracteritzats i l’acció és variada i plena d’intriga i sorpreses. Els elements fantàstics, posats al servei d’un gran realisme crític, afavoreixen la comprensió d’un segon missatge: la deshumanització a què condueix la «civilització de les presses», i és també una reflexió sobre el temps, que tanca un gran valor didàctic. L’obra entretindrà nens capaços d’entendre el seu sentit simbòlic.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: GRUP PROMOTOR

Año de edición: 2016

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-16661-41-1

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1403
  • Tamaño: 957KB
  • Descargas: 772

Búsquedas realizadas:
MOMO (CAT.) de Michael Ende en pdf gratis, MOMO (CAT.) epub, descargar MOMO (CAT.) pdf completo, MOMO (CAT.) Michael Ende pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ