MISSIÓ SAFARI |

Descargar MISSIÓ SAFARI de en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar MISSIÓ SAFARI en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de MISSIÓ SAFARI

Agatha i el seu cosí Larry , que aspira a ser detectiu privat , viatgen fins a Kenya , en aquest vuitè episodi de les seves aventures , per descobrir per què ha desaparegut una girafa blanca que , pel seu singular color , era objecte de culte per part d’una tribu massai . Els protagonistes van acompanyats del inseparable majordom mister Kent , antic boxejador i d’una parenta llunyana que dirigeix a Nairobi una agència d’organització de safaris . L’obra narra les indagacions realitzades pels Mistery per localitzar el caçador furtiu que s’ha apoderat del valuós animal i esbrinar per encàrrec de qui ho ha fet . Al costat del desenvolupament de les indagacions , l’argument ofereix expressives descripcions sobre la fauna salvatge de la sabana i les precaucions que els turistes han de prendre per no posar en perill les seves vides . La trama, dins d’un esquema narratiu senzill , està ben concebuda i l’estil, impregnat de trets humorístics , és de fàcil i atractiva lectura . El rerefons de crítica a la caça clandestina no impedeix que es tracti de manera comprensiva a qui cau en la temptació de practicar-lo, mogut per l’afició cinegètica .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2012

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-246-4180-1

Encuadernación: Rústica

Colección: Agatha Mistery

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1303
  • Tamaño: 949KB
  • Descargas: 731

Búsquedas realizadas:
MISSIÓ SAFARI de en pdf gratis, MISSIÓ SAFARI epub, descargar MISSIÓ SAFARI pdf completo, MISSIÓ SAFARI pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ