L'OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR | Steve Smallman

Descargar L'OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR de Steve Smallman en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar L'OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Steve Smallman y pertenece a la categoría de Para leer a los niños. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de L'OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR

El llop protagonista d’aquesta bonica història d’amistat es queixa perquè el seu sopar sempre és una avorrida sopa de verdures, quan el que de veritat li vindria de gust seria un ric estofat amb carn. Just en aquest moment truca a la porta una ovelleta a la recerca de refugi. Allí està el seu ric sopar, pensa el llop i ràpidament busca una recepta que l’ajudi en la seva elaboració. A poc a poc la desvalguda ovella es va guanyant el cor del famolenc llop i acaben sent bons amics. L’obra té un text breu però molt ben escrit amb un contingut de fons molt ben plantejat. Les il•lustracions, de molt bona qualitat, sincronitzades amb el text reforcen la seva comprensió i contribueixen a ressaltar els trets humorístics del mateix.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: BEASCOA
Año de edición: 2007
Materia: Para leer a los niños

ISBN: 978-84-488-2455-6
Páginas: 32

Encuadernación: Cartoné

Colección:
Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1801
  • Tamaño: 575KB
  • Descargas: 664

Búsquedas realizadas:
L'OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR de Steve Smallman en pdf gratis, L'OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR epub, descargar L'OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR pdf completo, L'OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR Steve Smallman pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ