L'OMBRA DE LA SERP | Rick Riordan

Descargar L'OMBRA DE LA SERP de Rick Riordan en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar L'OMBRA DE LA SERP en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Rick Riordan y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de L'OMBRA DE LA SERP

En aquest tercer i conclusiu volum de la trilogia Les Cròniques dels Kane , els germans Carter i Sadie s’enfronten de manera definitiva a Apofis , la serp del caos que , alliberada en el lliurament anterior , amenaça de sumir al món en la foscor . Però abans han de lluitar contra un grup de mags rebels que els acusen de ser ells els causants de tots els desordres . Amb l’estil directe i col•loquial habitual en aquesta saga , l’autor se centra en la trepidant successió d’aventures protagonitzades per la parella d’adolescents , en què intervenen grotescos i perillosos personatges -déus i mags – en entorns canviants , que van des de Dallas a Nova York o l’inframón , en una trama una mica caòtica . Encanteris , armes màgiques i poders transferits pels mateixos déus egipcis són les eines utilitzades pels dos humans en batalles èpiques , descrites de manera viva i colorista . Les superposicions entre el món real i el màgic , així com la peculiar i simpàtica relació entre Carter i Sadie , a més de la irrupció d’ingenus romanços juvenils , porten el lector a l’actualitat i l’acosten a la història , sense perdre’s en l’antic i remot món egipci en què succeeix bona part. Un final satisfactori i un sarcàstic sentit de l’humor , sempre present , proporcionen una lectura lleugera i entretinguda , sense més pretensions .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2012

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-246-4340-9

Páginas: 100

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1464
  • Tamaño: 575KB
  • Descargas: 635

Búsquedas realizadas:
L'OMBRA DE LA SERP de Rick Riordan en pdf gratis, L'OMBRA DE LA SERP epub, descargar L'OMBRA DE LA SERP pdf completo, L'OMBRA DE LA SERP Rick Riordan pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ