L'HOSPITAL DELS POBRES | Tània Juste

Descargar L'HOSPITAL DELS POBRES de Tània Juste en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar L'HOSPITAL DELS POBRES en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Tània Juste y pertenece a la categoría de Novela histórica. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de L'HOSPITAL DELS POBRES

L’autora és escriptora, llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona. Ha escrit altres novel•les situades en la Barcelona dels anys 20 i sobre els aviadors de la república. Aquesta és la seva tercera novel•la, ambientada a primers dels segle XX, quan es va construir l’hospital de la Santa Creu i Sant Pau. La ciutat anava creixent fora de les muralles, gràcies al pla de l’Eixample. Aquest hospital es va anar construint durant molts anys, i va obrir les portes com a hospital dels pobres. Tothom va quedar sorprès de la riquesa de la seva construcció, per Domènech i Muntaner, dels seus jardins.La historia comença a la Casa de Maternitat, on deixen un nadó abandonat, que és criat per una dona que té una filla, fins als 7 anys, quan el nen ha de tornar a la Casa de Maternitat, perquè la bona dona no el pot mantenir. El nen creix, es fa un home, i esdevé un artista escultor. La mare i la nena passen a viure a casa d’un metge com a cuinera. Quan es fa gran estudia per infermera i treballa a l’hospital dels pobres. Es retroba amb el seu germà de llet, i continua l’amistat, encara que ella sospirava per una relació més estreta. Altres personatges de la història són estudiants de medecina, futurs metges, de famílies benestants, i que també aniran a treballar al mateix hospital.Surten com a persones importants, metges com el Dr. Robert, el Dr. Trueta, el Dr. Corachan, l’arquitecte Domènech i Muntaner i el seu fill, entre altres.El llibre es llegeix amb interès. Descriu amb molt de detall la construcció de l’Hospital, l’ambient de primers de segle a Barcelona fins a finals de la guerra civil, que no està escrita amb detall, i només unes pinzellades, amb la desfeta republicana, i l’anada cap a l’exili d’alguns dels protagonistes.Sorprèn una mica, que sense venir al cas, descriu unes relacions homosexuals, en cara que sense entrar en detalls.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: COLUMNA

Año de edición: 2014

Materia: Novela histórica

ISBN: 978-84-664-1903-1

Páginas: 336

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1760
  • Tamaño: 931KB
  • Descargas: 799

Búsquedas realizadas:
L'HOSPITAL DELS POBRES de Tània Juste en pdf gratis, L'HOSPITAL DELS POBRES epub, descargar L'HOSPITAL DELS POBRES pdf completo, L'HOSPITAL DELS POBRES Tània Juste pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ