L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE | Robert L. Stevenson

Descargar L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE de Robert L. Stevenson en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Robert L. Stevenson y pertenece a la categoría de Narrativa clásica. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE

Publicada l’any 1886, aquesta novel·la presenta un cas curiós de desdoblament de personalitat.El doctor Jekyll ha descobert una poció que li permet de canviar de personalitat tant en el sentit positiu com en el negatiu. Aquest desdoblament es manifesta també d’una manera física: Jekyll es converteix en Hyde, una persona monstruosa, deforme i repugnant que recorre, en les nits fredes i rúfoles, els tètrics carrers de Londres. Apassionat pel seu descobriment, el doctor Jekyll pren cada vegada més sovint el seu beuratge, sota els efectes del qual s’abandona als instints més baixos i esdevé fins i tot un assassí. Arriba un moment, però, en què ja no és capaç de controlar la seva situació. L’estrany cas del Dr. Jekyll i Mr. Hyde s’ha convertit en un autèntic mite contemporani: rere els fets fantàstics en què es basa, apareix la realitat de la naturalesa humana, el costat més fosc i repulsiu de l’ésser humà.
Reseña del Editor

Sobre el libro

Editorial: BARCANOVA
Año de edición: 2006
Materia: Narrativa clásica

ISBN: 978-84-489-1913-9
Páginas: 120

Encuadernación: Rústica

Colección: Llibres Infantils I Juvenils – Antaviana
Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1343
  • Tamaño: 623KB
  • Descargas: 776

Búsquedas realizadas:
L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE de Robert L. Stevenson en pdf gratis, L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE epub, descargar L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE pdf completo, L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE Robert L. Stevenson pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ