L´ESCLAU DEL MERCADAL | Dolors Garcia I Cornella

Descargar L´ESCLAU DEL MERCADAL de Dolors Garcia I Cornella en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar L´ESCLAU DEL MERCADAL en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Dolors Garcia I Cornella y pertenece a la categoría de Narrativa de 14 a 16 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de L´ESCLAU DEL MERCADAL

L’autora (Girona 1956) té abundant publicació juvenil. Aquesta novel•la va obtenir el Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003.L’Hug pertany a una família de comerciants que anhela ascendir socialment. Però ell no vol seguir l’ofici del pare, sinó servir el rei Pere III. En la Girona del s. XIV, un jove cristià, un altre de religió jueva, i un musulmà, un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. I això els portarà molts problemes. En una època en que la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel•la de llibertat.VALORACIÓ: Fons històric ben tractat, destacant els bons sentiments, i l’amistat per sobre de les ideologies. Molt agradable i enriquidora de llegir, manté l’intriga fins al final.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: BROMERA
Año de edición: 2004
Materia: Narrativa de 14 a 16 años

ISBN: 978-84-7660-837-1
Páginas: 207

Encuadernación: Rústica

Colección: Esguard
Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1317
  • Tamaño: 958KB
  • Descargas: 970

Búsquedas realizadas:
L´ESCLAU DEL MERCADAL de Dolors Garcia I Cornella en pdf gratis, L´ESCLAU DEL MERCADAL epub, descargar L´ESCLAU DEL MERCADAL pdf completo, L´ESCLAU DEL MERCADAL Dolors Garcia I Cornella pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ