L'ENIGMA DEL FARAÓ | Steve Stevenson

Descargar L'ENIGMA DEL FARAÓ de Steve Stevenson en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar L'ENIGMA DEL FARAÓ en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Steve Stevenson y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de L'ENIGMA DEL FARAÓ

Agatha de dotze anys i aspirant a escriptora de novel•la negra , pertany a una família una mica excèntrica i estesa pel món . Ella viu a Londres , té un majordom , ex boxejador , un gat anomenat Watson i un cosí , Larry , de catorze anys que és el seu millor amic i estudia en una escola de detectius . Junts viatgen a Egipte , acompanyats del majordom , per resoldre el cas del robatori d’un objecte arqueològic , la recerca del qual constitueix l’examen de final de curs que Larry ha d’aprovar a la seva escola .L’obra , que inicia la sèrie «Agatha Mistery» narra les indagacions que la metòdica protagonista, el seu cosí , molt més donat a la improvisació i el fidel i forçut Mr Kent , el majordom , porten a terme entre els membres de l’equip d’arqueòlegs que excaven a la Vall dels Reis , prop de Luxor , buscant la tomba d’un faraó oblidat . El text l’original italià del qual es deu a Mario Pasqualotto , que utilitza el pseudònim de Sir Steve Stevenson , està ben escrit , amb estil senzill i fluid i la trama combina la intriga detectivesca amb abundants referències sobre el treball de camp dels experts en Arqueologia , interessant des d’un punt de vista de divulgació cultural . Els abundants trets d’humor que acompanyen el transcurs de l’acció, breu i entretinguda , accentuen l’atractiu de l’obra , en funció del públic infantil al qual va destinada .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2011

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-246-3638-8

Páginas: 144

Encuadernación: Rústica

Colección: Agatha Mistery

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1641
  • Tamaño: 738KB
  • Descargas: 722

Búsquedas realizadas:
L'ENIGMA DEL FARAÓ de Steve Stevenson en pdf gratis, L'ENIGMA DEL FARAÓ epub, descargar L'ENIGMA DEL FARAÓ pdf completo, L'ENIGMA DEL FARAÓ Steve Stevenson pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ