L'ARCA DE NOÈ | Cristina Sans

Descargar L'ARCA DE NOÈ de Cristina Sans en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar L'ARCA DE NOÈ en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Cristina Sans y pertenece a la categoría de Religión para niños. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de L'ARCA DE NOÈ

L’obra ofereix una narració infantil inspirada en el relat bíblic de la construcció per part de Noè i la seva família d’un navili preparat per sobreviure al diluvi enviat per Déu sobre la humanitat com a càstig dels seus pecats. El relat està escrit amb paraules molt senzilles i elaborat com un conte que destaca l’actitud obedient de Noè als desitjos de Déu. Sense plantejar preguntes o posar objeccions, tot i que es tracta d’un encàrrec difícil i laboriós, es disposa a complir-lo al moment per acabar en el termini que se li ha indicat. El text que respecta el sentit de fons de l’original del qual procedeix, es completa amb grans il•lustracions realitzades d’acord amb les tècniques pròpies dels llibres per a públic de pocs anys.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2013

Materia: Religión para niños

ISBN: 978-84-246-4932-6

Páginas: 24

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1230
  • Tamaño: 709KB
  • Descargas: 713

Búsquedas realizadas:
L'ARCA DE NOÈ de Cristina Sans en pdf gratis, L'ARCA DE NOÈ epub, descargar L'ARCA DE NOÈ pdf completo, L'ARCA DE NOÈ Cristina Sans pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ