LA REBEL.LIÓ DELS ANIMALS | George Orwell

Descargar LA REBEL.LIÓ DELS ANIMALS de George Orwell en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar LA REBEL.LIÓ DELS ANIMALS en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a George Orwell y pertenece a la categoría de Literatura. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de LA REBEL.LIÓ DELS ANIMALS

Tots els animals d’una granja es rebel•len contra els seus amos , però, un cop alliberats dels homes, els porcs comencen a ambicionar el poder , arribant a trair als de la seva pròpia classe , aliant-se amb els seus antics opressors i subjugant als més febles .L’obra, escrita en 1943 , es va publicar per primera vegada el 1945. La present edició porta el pròleg de l’autor sobre «La llibertat de premsa » que va ser descobert el 1971 , i l’escrit en què Bernard Crick prova l’autenticitat d’aquest pròleg . La novel•la , escrita en forma de faula , és una al•legoria que suposa una forta crítica del sistema stalinista . En ella, un porc organitza un Estat socialista que passa per les clàssiques etapes : supressió dels disconformes , tàctiques d’engany dels més febles , autonomenament del cap com a President d’una República els súbdits de la qual no tenen llibertat . Encara que el tema és tractat amb duresa , es reflecteix amb objectivitat i amenitat un interessant missatge que denuncia la corrupció del poder .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA BUTXACA
Año de edición: 2007
Materia: Literatura

ISBN: 978-84-96863-23-1
Páginas: 125

Encuadernación: Rústica

Colección:
Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1253
  • Tamaño: 686KB
  • Descargas: 773

Búsquedas realizadas:
LA REBEL.LIÓ DELS ANIMALS de George Orwell en pdf gratis, LA REBEL.LIÓ DELS ANIMALS epub, descargar LA REBEL.LIÓ DELS ANIMALS pdf completo, LA REBEL.LIÓ DELS ANIMALS George Orwell pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ