LA PRINCESA I EL GEGANT | Sarah Warburton

Descargar LA PRINCESA I EL GEGANT de Sarah Warburton en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar LA PRINCESA I EL GEGANT en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Sarah Warburton y pertenece a la categoría de Narrativa de 3 a 6 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de LA PRINCESA I EL GEGANT

La princesa d’aquest conte no viu en un palau sinó en una bonica casa envoltada d’un jardí en el qual creix en un dels racons una planta màgica de fesols, molt alta i resistent. En el seu extrem més alt viu un gegant pacífic però que pateix insomni i per les nits no deixa de fer soroll. La princesa decideix enfilar-se per la planta i pujar a veure-ho per esbrinar per què no pot dormir. Primer li prepara una poció relaxant, després li porta un matalàs més còmode i peluixos als quals pugui abraçar però res d’això fa efecte i el gegant segueix impedint descansar a la nit a la princesa i els seus pares. Al final se li ocorre la millor solució que és aficionar-lo als contes i ensenyar-li a llegir. La història, explicada en versos de rima senzilla, adapta l’esperit fantàstic dels contes de fades a un plantejament ambiental actualitzat i amb abundants trets d’humor. El contingut té un clar missatge sobre la importància de la lectura, expressat de manera fàcil d’assimilar pel públic infantil al qual va dirigit. Les il·lustracions, de gran format, destaquen per la qualitat de la seva composició i el seu colorit.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: MAEVA

Año de edición: 2016

Materia: Narrativa de 3 a 6 años

ISBN: 978-84-16363-56-8

Páginas: 32

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Cuentos. Fantasía

Valores: Descubrimiento de la literatura. Imaginación. Observación

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1640
  • Tamaño: 588KB
  • Descargas: 753

Búsquedas realizadas:
LA PRINCESA I EL GEGANT de Sarah Warburton en pdf gratis, LA PRINCESA I EL GEGANT epub, descargar LA PRINCESA I EL GEGANT pdf completo, LA PRINCESA I EL GEGANT Sarah Warburton pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ