LA PORTA ENCANTADA | Geronimo Stilton

Descargar LA PORTA ENCANTADA de Geronimo Stilton en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar LA PORTA ENCANTADA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Geronimo Stilton y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de LA PORTA ENCANTADA

Segona novel·la de la sèrie infantil titulada «Cròniques del Regne de la Fantasia», l’autoria del qual s’atribueix al popular personatge Gerónimo Stilton després del qual hi ha el nom de l’escriptora italiana Elisabetta Dami. La trama, continuació directa de l’anterior episodi, presenta el seu protagonista, un jove elf anomenat «Ombrívol» i els seus millors amics, els germans Régulus i Spica decidits a alliberar el Regne dels Gnoms de Farga del sinistre poder de la Reina de les bruixes. Igual que fessin en la seva primera aventura on van salvar d’aquesta malvada fetillera el Regne dels Boscos, lluiten de nou al costat dels gnoms ajudats pel mag Stellarius, per eliminar al Poder Fosc d’una altra part del món de la Fantasia, seriosament amenaçat de desaparició . L’obra segueix un esquema narratiu de tall tradicional i la seva temàtica no destaca precisament per la seva originalitat però està ben escrita i té un desenvolupament argumental tan àgil com imaginatiu. L’acció està concebuda d’acord amb esquemes narratius molt actuals i els personatges centrals estan dotats de trets personals clarament definits i humans tot i ser criatures fantàstiques. L’estil, amb predomini de la forma dialogada per fer més fàcil la seva lectura, destaca per la seva cuidada construcció gramatical i per l’ampli i selecte vocabulari. A l’altura del seu segon volum aquesta sèrie basada en la lluita d’uns herois valents i de nobles sentiments contra les forces del mal, sembla interessant i adequada per al públic al qual va dirigida.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2011

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-9932-419-7

Páginas: 384

Encuadernación: Cartoné

Colección: Geronimo Stilton

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1550
  • Tamaño: 715KB
  • Descargas: 932

Búsquedas realizadas:
LA PORTA ENCANTADA de Geronimo Stilton en pdf gratis, LA PORTA ENCANTADA epub, descargar LA PORTA ENCANTADA pdf completo, LA PORTA ENCANTADA Geronimo Stilton pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ