LA PLATJA DE PURPURINA | Rosie Banks

Descargar LA PLATJA DE PURPURINA de Rosie Banks en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar LA PLATJA DE PURPURINA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Rosie Banks y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de LA PLATJA DE PURPURINA

Paula, Rita i Abril estan ansioses per rebre la trucada d’auxili del regne de la Fantasia i trobar els raigs malèfics que la germana del rei , Malícia , mana per convertir el regne en un lloc lleig i avorrit . Per viatjar a Secret Kingdom han de trobar la solució a l’enigma que els planteja una caixa màgica i que els condueix fins a la platja de la Purpurina , lloc on es reuneixen totes les fades per renovar la màgia de regne . Cada nit de sant Joan la sorra de la platja es transforma , durant un minut , a purpurina i és en aquest moment quan la màgia torna al regne un any més. Però un tornado , en què s’amaguen els follets de la Tempesta , es porta tota la sorra de la platja i les possibilitats de renovació de la màgia . L’obra narra la manera com les nenes aconsegueixen anul • lar el malefici de la reina . Ben escrita , el seu estil amb agradables descripcions del món fantàstic i notes d’humor , aconsegueix fer que la lectura sigui atractiva per al públic infantil al qual es destina .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2013

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-246-4441-3

Páginas: 128

Encuadernación: Rústica

Colección: Secret Kingdom

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1306
  • Tamaño: 814KB
  • Descargas: 592

Búsquedas realizadas:
LA PLATJA DE PURPURINA de Rosie Banks en pdf gratis, LA PLATJA DE PURPURINA epub, descargar LA PLATJA DE PURPURINA pdf completo, LA PLATJA DE PURPURINA Rosie Banks pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ