LA PETITA CORAL DE LA SENYORETA COLLIGNON | Lluís Prats

Descargar LA PETITA CORAL DE LA SENYORETA COLLIGNON de Lluís Prats en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar LA PETITA CORAL DE LA SENYORETA COLLIGNON en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Lluís Prats y pertenece a la categoría de Narrativa de 10 a 12 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de LA PETITA CORAL DE LA SENYORETA COLLIGNON

L’obra narra la història d’una professora de música i de llengua francesa en un selecte col•legi de Barcelona . A punt de retirar-se, després de dècades de permanència en el mateix centre , perd el seu lloc i es veu obligada a acceptar el trasllat a una escola , situada en un suburbi . Aviat la seva vocació docent s’imposa al disgust inicial i , en uns mesos , aconsegueix que els seus alumnes de sisè de primària , s’apuntin a la formació d’un cor . La novel•la planteja qüestions molt actuals , dins de la problemàtica dels centres docents que compten amb alumnes de diferents races i cultures . L’autor es val de l’afició a cantar , comú a la majoria de les persones , per demostrar els bons resultats que pot obtenir un professor dedicat completament a la tasca d’educar . Escrit de forma senzilla i realista , el relat destaca la importància de saber buscar llaços que poden unir els alumnes d’una classe i evitar rivalitats que produeixen l’efecte contrari . L’acció transcorre a ritme ràpid gràcies a un estil ben elaborat . El clima ambiental dins de l’escola queda reflectit amb encert . El desenllaç mostra un cert halo de romanticisme que converteix la solitària i oblidada senyoreta en una mestra difícil d’oblidar i molt estimada tant pels alumnes de l’antic col•legi com per del nou . La seva amable figura , molt ben traçada , manté viva l’atenció del lector , que segueix amb interès els seus difícils experiències . A través d’elles , s’ofereixen informacions sobre compositors i obres de música clàssica que tanquen notable interès cultural .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: BAMBÚ

Año de edición: 2012

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-8343-203-7

Páginas: 136

Encuadernación: Rústica

Colección: Grans Lectors

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1287
  • Tamaño: 913KB
  • Descargas: 912

Búsquedas realizadas:
LA PETITA CORAL DE LA SENYORETA COLLIGNON de Lluís Prats en pdf gratis, LA PETITA CORAL DE LA SENYORETA COLLIGNON epub, descargar LA PETITA CORAL DE LA SENYORETA COLLIGNON pdf completo, LA PETITA CORAL DE LA SENYORETA COLLIGNON Lluís Prats pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ