LA PASTISSERIA BLISS | Kathryn Littlewood

Descargar LA PASTISSERIA BLISS de Kathryn Littlewood en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar LA PASTISSERIA BLISS en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Kathryn Littlewood y pertenece a la categoría de Narrativa de 10 a 12 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de LA PASTISSERIA BLISS

La Rosemary és una nena de dotze anys filla d’una família de pastissers que amaguen un secret : els seus pastissos tenen propietats màgiques gràcies a un antic llibre de receptes que custodien gelosament . Els seus pares sempre han utilitzat la màgia per curar malalties , propiciar enamoraments adequats , descongelar cors perquè tinguin bons sentiments , i en general per fer el bé . Però , quan es tenen d’absentar una setmana per salvar un poble veí de la grip i deixen la pastisseria en mans de Rose i els seus germans , els nois decideixen experimentar amb els rars ingredients del llibre provocant un autèntic caos al poble . Amb una trama surrealista i exagerada , però plena d’humor , pallassades i interaccions familiars típiques entre germans de diferents edats , el llibre té un to sa i divertit , amb noms i personatges caricaturescos , i narrat de forma senzilla i adequada al públic infantil . A més del component lúdic , tot el relat transmet clars valors familiars , expressats al fil de les entremaliadures i peripècies quotidianes , i fins amb moralitat inclosa : la màgia no és la solució als problemes , sinó la capacitat de pensar i fer el que s’ha de fer .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: B DE BLOK

Año de edición: 2012

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-939242-1-8

Páginas: 280

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1348
  • Tamaño: 683KB
  • Descargas: 1021

Búsquedas realizadas:
LA PASTISSERIA BLISS de Kathryn Littlewood en pdf gratis, LA PASTISSERIA BLISS epub, descargar LA PASTISSERIA BLISS pdf completo, LA PASTISSERIA BLISS Kathryn Littlewood pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ