LA MUNTANYA MÀGICA | Rosie Banks

Descargar LA MUNTANYA MÀGICA de Rosie Banks en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar LA MUNTANYA MÀGICA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Rosie Banks y pertenece a la categoría de Narrativa de 3 a 6 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de LA MUNTANYA MÀGICA

Les tres amigues Paula , Rita i abril , protagonistes d’aquest nou lliurament de la sèrie , tornen a rebre la visita d’ Trichi , la fada real Secret Kingdom , el Regne de la Fantasia . Una altra vegada la reina Malícia ha amagat un llamp, dels sis que va prometre , en algun lloc del regne per causar el caos . Les nenes aconsegueixen descobrir el lloc on es troba el raig malèfic en desxifrar l’endevinalla que els mostra la caixeta màgica i viatgen , amb l’ajuda de la fada , fins a la muntanya . Allà troben als follets , i al rei , morts de fred ja que el malefici de la malvada germana del rei ha provocat que les brases que mantenen calenta als habitants del regne s’apaguin i sigui impossible tornar a encendre . L’obra narra els esforços de les nenes per tornar a encendre les brases i evitar que Malícia , ajudada pels seus follets , converteixin el regne en un lloc trist i avorrit . Per aconseguir fabriquen una gran lent de gel que fa l’efecte d’una lupa per condensar els raigs de sol en un punt i encendre les brases . L’acció és entretinguda i el seu desenvolupament té l’encant dels contes fantàstics , amb follets i elfs . L’estil és senzill , adornat amb tocs d’humor i amb descripcions dels llocs màgics que visiten les protagonistes; llacs gelats, cases cobertes de neu , tobogans i figures de gel . Els personatges resulten agradables i atractius , disposats a ajudar-se i mostrar sempre , menys la malèfica reina amb els seus follets , la seva bona disposició i bon cor .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2013

Materia: Narrativa de 3 a 6 años

ISBN: 978-84-246-4440-6

Encuadernación: Rústica

Colección: Secret Kingdom

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1585
  • Tamaño: 931KB
  • Descargas: 799

Búsquedas realizadas:
LA MUNTANYA MÀGICA de Rosie Banks en pdf gratis, LA MUNTANYA MÀGICA epub, descargar LA MUNTANYA MÀGICA pdf completo, LA MUNTANYA MÀGICA Rosie Banks pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ