LA MARCA D'ATENA | Rick Riordan

Descargar LA MARCA D'ATENA de Rick Riordan en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar LA MARCA D'ATENA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Rick Riordan y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de LA MARCA D'ATENA

Novel•la fantàstica d’aventures , tercera entrega d’una sèrie d’ambientació futurista amb el fons temàtic que fa reviure les llegendes mitològiques de l’Antiguitat grecollatina . Els protagonistes , un grup de nois i noies de quinze anys , fills de divinitats olímpiques i criatures terrenals , apareixen com nascuts al segle XXI , encara que són conscients del seu caràcter de semidéus i dels seus remots orígens . La trama se centra en la lluita que la deessa Hera els ha ordenat mantenir, units als descendents de les deïtats romanes , contra la primitiva deessa Gaia , la mare Terra, que aspira a dominar el món amb ajuda dels seus fills , els gegants . L’acció transcorre entre els Estats Units i a Roma , ciutat on una de les coprotagonistes , ha de trobar una gran estàtua de la seva mare , Atenea Parthenos , que fa més de dos mil•lennis era l’orgull d’Atenes . L’autor s’inspira en els mites clàssics per narrar una història el desenvolupament s’assembla al dels jocs informàtics d’herois . El dinamisme de les situacions , tant les de caràcter bèl•lic com les d’intriga i misteri , ambientades en sinistres passadissos i coves del subsòl romà , queda ben aconseguit, en funció del propòsit d’entretenir al lector . No obstant això l’absència de pretensions literàries que caracteritza el relat , condiciona la pobresa de l’estil i escassa profunditat en el traçat psicològic dels personatges . Imaginativa , variada i animada d’un to d’esforç i valor , l’obra pot contribuir a despertar en el públic juvenil a qui va dirigida , l’interès per conèixer el contingut d’unes tradicions mitològiques que estan en els fonaments de la cultura occidental .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2013

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-246-4782-7

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1560
  • Tamaño: 849KB
  • Descargas: 688

Búsquedas realizadas:
LA MARCA D'ATENA de Rick Riordan en pdf gratis, LA MARCA D'ATENA epub, descargar LA MARCA D'ATENA pdf completo, LA MARCA D'ATENA Rick Riordan pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ