LA LLISTA D'ANIVERSARI | Anna Manso

Descargar LA LLISTA D'ANIVERSARI de Anna Manso en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar LA LLISTA D'ANIVERSARI en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Anna Manso y pertenece a la categoría de Narrativa de 6 a 8 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de LA LLISTA D'ANIVERSARI

La nena que narra en primera persona aquest conte explica que mesos abans que arribi el seu aniversari comença a fer una llista dels regals que espera rebre aquell dia de la seva nombrosa família. En el moment en què comença la història, els seus pares li expliquen que ja té tantes joguines que és millor que demani coses que no siguin materials i no ocupin espai. Al principi, la protagonista no sabia el que podia demanar però després que el seu pare li doni un petó al front per inspirar-la, li vénen a la ment moltes i variades possibilitats. L’obra narra la forma en què cada regal immaterial arriba fins a ella de mans de cosins, avis, oncles, etc, de manera molt original i amb molt sentit de l’humor. Ben escrita, incita els nens a no plegar-se a la influència de la publicitat comercial a l’hora de demanar regals, sinó a fer servir la imaginació i proposar iniciatives divertides. Com a contingut de fons, hi ha el missatge que no cal gastar diners per rebre un regal que agradi molt i deixi un bon record.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 6 a 8 años

ISBN: 978-84-661-3978-6

Páginas: 64

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1397
  • Tamaño: 958KB
  • Descargas: 691

Búsquedas realizadas:
LA LLISTA D'ANIVERSARI de Anna Manso en pdf gratis, LA LLISTA D'ANIVERSARI epub, descargar LA LLISTA D'ANIVERSARI pdf completo, LA LLISTA D'ANIVERSARI Anna Manso pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ