LA LLEGENDA DEL BOSC | Jara Santamaría

Descargar LA LLEGENDA DEL BOSC de Jara Santamaría en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar LA LLEGENDA DEL BOSC en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Jara Santamaría y pertenece a la categoría de . Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de LA LLEGENDA DEL BOSC

Tres cosins que pràcticament ni es coneixen van a passar junts les vacances. Teo, Emma i la petita Ada estiuejaran al País Basc amb la seva àvia, a la qual anomenen «l’Amona», que vol dir àvia en euskera. Però ‘ Amona és en realitat una bruixa, i aquests tres nois descobriran que ells també ho són.El dia que Ada s’enfada amb Emma i cau per un pou comença l’aventura, ja que en Teo i Emma van a buscar-la i es troben que al final del pou hi ha un portal a un altre món en què els éssers mitològics que l’habiten els diuen que són bruixots. Es queden allà atrapats i aprendran màgia a l’Institut de Mags. Hauran d’aprendre a treballar en equip i a controlar la seva màgia per poder sobreviure a les tenebres.La trama, una mica vista, no es fa pesada i és ràpida i entretinguda. El transcurs de la història es desenvolupa per capítols que s’alternen entre el monòleg interior de Teo i Emma. En haver dos narradors protagonistes, s’acaba coneixent en profunditat els personatges principals del llibre. Així, s’observa la transformació que pateixen els protagonistes al llarg del llibre, ja que comencen sent egoistes i només pensen en si mateixos i acaben donant-se als altres (es veu reflectit en els pensaments que van tenint).
Silvia Almela

Sobre el libro

Editorial: B DE BLOK
Año de edición: 2019

ISBN: 978-84-17424-36-7
Páginas: 320

Encuadernación: Cartoné

Colección:
Idioma: Español

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1219
  • Tamaño: 1021KB
  • Descargas: 616

Búsquedas realizadas:
LA LLEGENDA DEL BOSC de Jara Santamaría en pdf gratis, LA LLEGENDA DEL BOSC epub, descargar LA LLEGENDA DEL BOSC pdf completo, LA LLEGENDA DEL BOSC Jara Santamaría pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ