LA INCREBLE HISTÒRIA DE…LA TIETA TERRIBLE | David Walliams

Descargar LA INCREBLE HISTÒRIA DE…LA TIETA TERRIBLE de David Walliams en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar LA INCREBLE HISTÒRIA DE…LA TIETA TERRIBLE en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a David Walliams y pertenece a la categoría de Narrativa de 10 a 12 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de LA INCREBLE HISTÒRIA DE…LA TIETA TERRIBLE

Novel·la d’intriga protagonitzada per una nena de dotze anys que ha quedat òrfena en morir els seus pares en accident de cotxe. Filla d’un lord anglès arruïnat, la seva única herència, a part del tractament de lady, és una gran mansió campestre, una mica deteriorada per falta de mitjans per mantenir-la. L’aparició d’una tieta, germana gran del seu pare, no suposa cap ajuda per a ella, atès que es tracta d’una dona perversa que desitja eliminar-la. L’únic recurs al seu favor prové del fantasma d’un jove escura-xemeneies que va morir abrasat mentre netejava les xemeneies de la mansió, una de les quals va ser encesa deliberadament quan ell treballava. L’obra combina elements propis d’un relat de fantasmes amb altres propers a la novel·la negra, tots ells adaptats al tractament que exigeix el públic infantil al qual va dirigida. L’aportació humorística que suposa la figura del fantasma escura-xemeneies, amb el seu llenguatge de carrer, suavitza la conducta sinistra de la malvada tieta, obstinada a assassinar a la seva neboda per convertir-se en propietària de la mansió familiar. El desenvolupament argumental, original i imaginatiu, manté l’atenció del lector a través d’una variada galeria de personatges reals o fantàstics. A més de la tieta, la neboda i el fantasma, apareixen un mussol gegant, i un ancià majordom mentalment inestable, que contribueixen a crear el clima entre tràgic i esperpèntic que caracteritza el relat. Escrit amb estil senzill, no té encerts literaris destacables encara que la seva lectura resulta molt entretinguda i el seu desenllaç plenament satisfactori.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: MONTENA

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-9043-418-5

Páginas: 384

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Intriga

Valores: Humor

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1324
  • Tamaño: 704KB
  • Descargas: 738

Búsquedas realizadas:
LA INCREBLE HISTÒRIA DE…LA TIETA TERRIBLE de David Walliams en pdf gratis, LA INCREBLE HISTÒRIA DE…LA TIETA TERRIBLE epub, descargar LA INCREBLE HISTÒRIA DE…LA TIETA TERRIBLE pdf completo, LA INCREBLE HISTÒRIA DE…LA TIETA TERRIBLE David Walliams pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ