LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR | Alexander Steffensmeier

Descargar LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR de Alexander Steffensmeier en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Alexander Steffensmeier y pertenece a la categoría de Narrativa de 3 a 6 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR

A la Florentina i els seus amics els encanta jugar a fet i amagar, però quan busca un lloc en què ningú la trobi descobreix que els bons llocs estan ja ocupats. I quan la gallina, encarregada d’explicar, arriba fins a cent, Josefina s’ha esfumat. El temps passa i passa i ningú troba la vaca que, des del seu amagatall a la copa de l’arbre, veu com la busquen. Intenta baixar, però no pot i el que anava a ser una divertida tarda jugant a fet i amagar es converteix en un original berenar. L’obra està escrita amb estil senzill, breu i molt expressiu i en el qual predomina els tocs d’humor, ressaltats en les il·lustracions, que són de qualitat i realitzades amb molts detalls en els quals els lectors poden desenvolupar el seu sentit de l’observació.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: BARCANOVA

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 3 a 6 años

ISBN: 978-84-489-3840-6

Páginas: 32

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales

Valores: Alegría. Amistad. Compañerismo. Humor

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1567
  • Tamaño: 877KB
  • Descargas: 957

Búsquedas realizadas:
LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR de Alexander Steffensmeier en pdf gratis, LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR epub, descargar LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR pdf completo, LA FLORENTINA JUGA A FET A AMAGAR Alexander Steffensmeier pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ