LA CORONA D'OR DE VENÈCIA | Steve Stevenson

Descargar LA CORONA D'OR DE VENÈCIA de Steve Stevenson en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar LA CORONA D'OR DE VENÈCIA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Steve Stevenson y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de LA CORONA D'OR DE VENÈCIA

Els cosins Larry i Agatha Mistery , al costat del impecable majordom mister Kent i el gat siberià Watson , viatgen en aquesta ocasió a Venècia per encàrrec d’una companyia d’assegurances . L’il•lustre descendent d’un Dux ha denunciat el robatori de la corona d’or i pedres precioses del seu avantpassat . La joia , sostreta al palau del seu propietari , era molt valuosa i l’asseguradora hauria de pagar al prenedor de la pòlissa una elevada quantitat si no apareix . Els Mistery recorren a un llunyà parent , gondoler en exercici , perquè els serveixi de guia a la ciutat dels canals i els ajudi en les seves investigacions . L’obra narra les intuïcions d’Agatha i les deduccions de Larry , elements que , units a l’imponent aspecte del majordom , contribueixen al feliç i ràpid aclariment del cas . La suggestiva ambientació que aporta encant venecià i el tractament àgil i intel•ligent de la intriga , s’uneixen a l’encertada expressivitat de l’estil per a proporcionar una lectura grata i entretinguda al públic al qual l’autor es dirigeix .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2012

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-246-4178-8

Encuadernación: Rústica

Colección: Agatha Mistery

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1506
  • Tamaño: 1032KB
  • Descargas: 772

Búsquedas realizadas:
LA CORONA D'OR DE VENÈCIA de Steve Stevenson en pdf gratis, LA CORONA D'OR DE VENÈCIA epub, descargar LA CORONA D'OR DE VENÈCIA pdf completo, LA CORONA D'OR DE VENÈCIA Steve Stevenson pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ