LA CASA DELS RATOLINS | Karina Schaapman

Descargar LA CASA DELS RATOLINS de Karina Schaapman en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar LA CASA DELS RATOLINS en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Karina Schaapman y pertenece a la categoría de Narrativa de 3 a 6 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de LA CASA DELS RATOLINS

Sam i Julia són dos ratolins que viuen a la Casa dels ratolins. Són molt bons amics encara que són molt diferents, ell és súper tímid i ella súper curiosa. Junts recorren la seva casa descobrint tresors i coneixent a tots els habitants. Des d’un músic que no sap tocar molt bé el violí, fins al drapaire, els ratolins passen les seves jornades jugant i aprenent a fer delicioses coques, a posar la rentadora, visitant uns nadons o visitant la millor pastisseria del món. Un conte que narra una història senzilla i tendra d’amistat entre els dos ratolins mentre recorren una casa fabricada per l’autora amb caixes de cartró, amb teles antigues i tota mena de materials reciclats. Amb més de cent habitacions per on els protagonistes, també creats per Karina Schaapman, van vivint les seves aventures i gràcies a les fotografies els lectors poden gaudir observant els detalls en miniatura d’aquesta casa tan singular.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: BLACKIE BOOKS

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 3 a 6 años

ISBN: 978-84-16290-35-2

Páginas: 64

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales

Valores: Amistad. Observación

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1710
  • Tamaño: 739KB
  • Descargas: 983

Búsquedas realizadas:
LA CASA DELS RATOLINS de Karina Schaapman en pdf gratis, LA CASA DELS RATOLINS epub, descargar LA CASA DELS RATOLINS pdf completo, LA CASA DELS RATOLINS Karina Schaapman pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ