KAFKA I LA NINA QUE SE'N VA ANAR DE VIATGE | Jordi Sierra I Fabra

Descargar KAFKA I LA NINA QUE SE'N VA ANAR DE VIATGE de Jordi Sierra I Fabra en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar KAFKA I LA NINA QUE SE'N VA ANAR DE VIATGE en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Jordi Sierra I Fabra y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de KAFKA I LA NINA QUE SE'N VA ANAR DE VIATGE

Parteix aquesta novel•la d’ un fet real ocorregut en la vida de l’escriptor Franz Kafka ( 1883 ) un any abans de la seva mort , ocorreguda el 1924 . L’estiu anterior, quan passejava per un parc de Berlín , va veure una nena plorant desconsolada perquè algú s’havia endut la seva nina . Kafka , commogut , li explica que en realitat el que passava era que aquesta s’havia anat de viatge . Durant tres setmanes , cada dia , va portar una carta a la petita , suposadament enviada per la nina , però realment escrita per ell , amb tant d’esforç com satisfacció . L’autor , en conèixer aquesta anècdota , explicada per Dora Dymant , darrera amant de Kafka , s’ha permès imaginar el text d’aquests missatges de la nina , els originals autèntics dels quals no s’han pogut trobar.L’obra ha estat escrita com un homenatge a la tendresa de l’autor de » La Metamorfosi » , capaç tant d’escriure llibres complexos i turmentats com de posar-se a l’altura d’una ment infantil atribolada . Sierra i Fabra ha posat al màxim rendiment les seves qualitats narratives per configurar una història tendra , delicada i poètica , la principal protagonista és una nina amb ganes de veure món i de fer-se gran , i que per a això s’allunya dels parcs infantils , buscant nous horitzons . Escrita amb un estil molt cuidat , molt més literari del que és habitual en qui el signa , aquest llibre constitueix una lectura molt grata i de notable qualitat , que deixa més una empremta amable i càlida .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: TIMUN MAS

Año de edición: 2009

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-92790-97-5

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales

Valores: Altruismo. Imaginación. Ingenio

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1505
  • Tamaño: 694KB
  • Descargas: 953

Búsquedas realizadas:
KAFKA I LA NINA QUE SE'N VA ANAR DE VIATGE de Jordi Sierra I Fabra en pdf gratis, KAFKA I LA NINA QUE SE'N VA ANAR DE VIATGE epub, descargar KAFKA I LA NINA QUE SE'N VA ANAR DE VIATGE pdf completo, KAFKA I LA NINA QUE SE'N VA ANAR DE VIATGE Jordi Sierra I Fabra pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ