JO SÓC LA MALALA | Malala Yousafzai

Descargar JO SÓC LA MALALA de Malala Yousafzai en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar JO SÓC LA MALALA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Malala Yousafzai y pertenece a la categoría de Autobiografías. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de JO SÓC LA MALALA

«Jo sóc la Malala » és un llibre autobiogràfic que explica la història de Malala Yousafzai , una adolescent que als quinze anys va ser tirotejada pels talibans per defensar el dret a l’educació de les nenes . L’acció transcorre a la vall de Swat , al Pakistan i la seva autora recrea la seva infància en el si d’una família nombrosa . Especialment amb el fort suport del seu pare , director de l’escola , la Malala va començar la seva lluita a favor que les dones poguessin estudiar , cosa prohibida al seu país, amb només onze anys , convertint-se en una petita activista que escrivia amb pseudònim en un bloc. A poc a poc va començar a ser coneguda i també perseguida per aquests actes . El 2010 la Malala va ser nominada per al Premi Internacional de la Pau i els talibans la van posar al punt de mira fins que el 2012 van detenir l’autobús escolar en què viatjava amb altres nenes i li van disparar al cap. Greument ferida , Malala es va debatre entre la vida i la mort , primer al Pakistan i més tard a Anglaterra , fins a la total recuperació encara que amb petites seqüeles físiques .L’obra, escrita conjuntament entre la protagonista i la periodista Christina Lamb , detalla amb nombroses dades el procés polític d’una sèrie d’anys al Pakistan , la invasió dels talibans al nord del país , procedents de l’Afganistan , els drones ( atacs ianquis ), les decapitacions i flagel•lacions i com la barbàrie i el fanatisme es va apoderar del país . Un relat realista i àgil , narrat amb realisme que resulta un testimoni estremidor . És la història d’una jove valenta , molt madura per la seva edat , que ha rebut múltiples reconeixements i premis i continua defensant en tots els fòrums el dret a l’educació i denunciant la violència , la pobresa i la ignorància , sempre amb la inestimable ajuda del seu pare. El seu lema és que un mestre , un llibre i una ploma són suficients per canviar el món . L’obra que està molt ben documentada recull també una sèrie de fotografies , molt il•lustratives .Christina Lamb és periodista internacional .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ALIANZA

Año de edición: 2015

Materia: Autobiografías

ISBN: 978-84-9104-192-4

Páginas: 376

Encuadernación: Rústica

Colección: Libros Singulares (Ls)

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1381
  • Tamaño: 613KB
  • Descargas: 801

Búsquedas realizadas:
JO SÓC LA MALALA de Malala Yousafzai en pdf gratis, JO SÓC LA MALALA epub, descargar JO SÓC LA MALALA pdf completo, JO SÓC LA MALALA Malala Yousafzai pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ