JO FRANCESC DE VERNTALLAT | Miquel Freixa Serra

Descargar JO FRANCESC DE VERNTALLAT de Miquel Freixa Serra en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar JO FRANCESC DE VERNTALLAT en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Miquel Freixa Serra y pertenece a la categoría de Álbum ilustrado. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de JO FRANCESC DE VERNTALLAT

Francesc de Verntallat és un personatge històric digne de novel.la. La seva peripècia vital podria equiparar-se a la d’un Robin Hood o, fins i tot, d’ un William Wallace escocès; però ni és un bandoler que roba als rics ni és un nacionalista català que lluita contra un rei opresor. Tanmateix, és molt més real que aquestes icones nacionals. És un líder d’una massa social, els pagesos de remença, que lluita com un veritable heroi per una causa justa.La seva figura és poc coneguda; per aquesta raó, Miquel Freixa ha elaborat una visió a l’ abast de tothom, en format de conte i amb un text breu, concís i, sobretot, profusament il.lustrat pel Jordi Vila Delclòs.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: PALAHI

Año de edición: 2014

Materia: Álbum ilustrado

ISBN: 978-84-7706-071-0

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1322
  • Tamaño: 964KB
  • Descargas: 579

Búsquedas realizadas:
JO FRANCESC DE VERNTALLAT de Miquel Freixa Serra en pdf gratis, JO FRANCESC DE VERNTALLAT epub, descargar JO FRANCESC DE VERNTALLAT pdf completo, JO FRANCESC DE VERNTALLAT Miquel Freixa Serra pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ