INVESTIGACIÓ A GRANADA | Steve Stevenson

Descargar INVESTIGACIÓ A GRANADA de Steve Stevenson en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar INVESTIGACIÓ A GRANADA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Steve Stevenson y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de INVESTIGACIÓ A GRANADA

La màxima atracció d’una gran Fira Internacional de Botànica que es va a celebrar a Granada , dins del recinte de l’Alhambra , és la presentació d’una varietat de roser que es creia extingida des de fa segles . Procedent de les faldilles de les muntanyes de l’Atles , els reis de Granada van embellir amb ella els seus jardins però després aparentment estava extingida fins que un botànic espanyol va trobar un exemplar en terres berbers i va aconseguir reproduir-lo en un hivernacle . Els organitzadors de la Fira tenen notícies que algú pot tenir intenció de robar la rosa i contracten a l’agència de detectius Eye Internacional perquè vigili el gerro on s’exhibeix . Juntament amb el seu gat i el seu majordom , Agatha acompanya a Granada el seu cosí Larry , alumne de l’esmentada agència, que li ha encarregat la custòdia d’aquesta joia vegetal com a exercici de pràctiques . L’obra narra el curs d’aquesta tasca que passa per moments difícils quan la flor desapareix del pedestal on estava exposada . En paral•lel , es descriuen els llocs més bells de la geografia urbana granadina , els seus monuments més destacats i es consignen alguns detalls costumistes , referits sobretot , al ball flamenc . L’acció és molt variada i tanca més d’una intriga ben elaborada , interessants referències culturals sobre el lloc on transcorre . L’estil , senzill i molt directe , incorre en alguns tòpics espanyolistes en el seu lèxic però d’altra banda és correcte i de fàcil lectura .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2013

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-246-4558-8

Páginas: 136

Encuadernación: Rústica

Colección: Agatha Mistery

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1309
  • Tamaño: 895KB
  • Descargas: 835

Búsquedas realizadas:
INVESTIGACIÓ A GRANADA de Steve Stevenson en pdf gratis, INVESTIGACIÓ A GRANADA epub, descargar INVESTIGACIÓ A GRANADA pdf completo, INVESTIGACIÓ A GRANADA Steve Stevenson pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ