INCERTA GLÒRIA | Joan Sales

Descargar INCERTA GLÒRIA de Joan Sales en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar INCERTA GLÒRIA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Joan Sales y pertenece a la categoría de Narrativa contemporánea. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de INCERTA GLÒRIA

Novel · la psicològica, desenvolupada en dues parts molt diferents quant a la seva temàtica i als personatges que intervenen en l’acció. L’autor (Barcelona, 1912-1983) va merèixer amb ella el premi Joanot Martorell 1955 i la va publicar el 1956, però no la va editar completa fins 1969, any en què va obtenir els premis Ciutat de Barcelona i Ramon Llull. L’obra narra la vida d’una dona i tres homes enamorats d’ella, durant la guerra civil. A través d’aquests joves i dels seus diaris, on exposen els seus sentiments i la seva visió personal dels brutals esdeveniments desencadenats per la guerra, es reflecteix la «incerta glòria» de l’amor i de la guerra, del pòsit del temps i dels desenganys. Destaquen, amb l’estil incisiu i punyent, elegant i líric de l’autor, la seva profunda ironia crítica i l’absència de rancor cap a l’exèrcit enemic.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: CLUB EDITOR-COLUMNA

Año de edición: 2014

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-7329-176-7

Páginas: 544

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1348
  • Tamaño: 611KB
  • Descargas: 874

Búsquedas realizadas:
INCERTA GLÒRIA de Joan Sales en pdf gratis, INCERTA GLÒRIA epub, descargar INCERTA GLÒRIA pdf completo, INCERTA GLÒRIA Joan Sales pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ