HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE | Núria Pradas

Descargar HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE de Núria Pradas en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Núria Pradas y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE

Víctor, un nen barceloní de dotze anys, pateix un canvi radical en la seva vida quan descobreix al parc la troballa d’una joia amb l’aspecte d’un escarabat verd, que en agafar-lo el trasllada a l’antic Egipte. Allà es troba amb Tutmosis III, el futur faraó de les Dues Terres, ara de la seva mateixa edat. Gràcies a la màgia d’un altre amulet igual al seu, Tutmosis creu que Víctor és un enviat dels déus i l’acull en la cort fent-lo company d’aventures perilloses. Gairebé tota la trama té lloc a Memphis, ciutat on el petit faraó ha de traslladar-se des de Tebes, per fugir de les conspiracions polítiques que pretenen impedir el seu accés al tron. Amb el rerefons històric de la civilització i cultura egípcia de l’època, és una lectura divertida i entretinguda en la qual, més enllà de les peripècies i persecucions que pateixen els nens, és el xoc cultural dels protagonistes el que proporciona les millors escenes, al mateix temps que permet conèixer els personatges. Aventura, fantasia i viatges en el temps són els ingredients d’aquest interessant relat, que s’esquitxa d’elements macabres en les seves incursions a l’interior de tombes, a més d’amistat i el toc d’intriga que proporciona la incertesa del futur de Víctor.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: BAMBÚ

Año de edición: 2010

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-8343-099-6

Páginas: 120

Encuadernación: Rústica

Colección: Grans Viatges

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras. Divulgación. Historia

Valores: Amistad. Ingenio

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1349
  • Tamaño: 820KB
  • Descargas: 808

Búsquedas realizadas:
HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE de Núria Pradas en pdf gratis, HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE epub, descargar HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE pdf completo, HEKA, UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE Núria Pradas pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ