ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE | Roberto Santiago

Descargar ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE de Roberto Santiago en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Roberto Santiago y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE

Els «Futbolíssims» són els membres d’una colla de nens i nenes que juguen a l’equip de futbol del seu col·legi, el Soto Alt. En aquest setè episodi de les seves aventures esportives, un d’ells, Francisco, al que anomenen Pakete, que actua com a narrador i protagonista, es refereix a la dificultat que va ser per a tots ells haver de jugar amb un altre equip infantil que en tota la temporada no havia perdut ni un sol partit dels jugats a la lliga Intercentres. En la primera trobada, els del Soto Alt van perdre per una impressionant golejada però, en el segon, es van produir imprevistos que van alterar els resultats. Inesperadament van arribar a casa del protagonista la família dels Balbuena, formada pel pare, policia company d’Acadèmia del de Pakete, els seus dos fills i la terrible filla petita de deu anys, Susana, capaç de jugar un partit i colar la pilota en pròpia porta. Després, el camp del Soto Alt apareix, el dia de la trobada, sense les línies reglamentàries i sense punts de penalti perquè el conserge del col·legi, encarregat de gestionar la màquina de pintar els senyals, ha desaparegut misteriosament. Futbol i intriga es combinen en la trama per desenvolupar una història que agradarà a tots els aficionats a aquest esport i que a més té abundants trets d’humor referits a les peripècies de Pakete, a casa, amb els Balbuena, visitants inoportuns per excel·lència que sempre troben un motiu per prolongar la seva estada un dia més. L’autor que alterna la seva tasca de director cinematogràfic amb la seva dedicació a la literatura infantil, reflecteix en la seva forma de concebre l’acció una clara influència del llenguatge visual, en concebre escenes breus, molt dinàmiques, en ràpida successió, gairebé sense descripcions i basades en continus diàlegs. L’obra, escrita amb un mínim de correcció però sense aspiracions literàries, combina text i il·lustracions de forma molt expressiva, propera al còmic, per transmetre tant l’entusiasme futbolístic dels personatges com la solidesa de la companyonia que els uneix.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-661-3970-0

Páginas: 328

Encuadernación: Rústica

Colección: Els Futbolíssims

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales. Deportes. Intriga

Valores: Compañerismo. Ingenio

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1339
  • Tamaño: 1024KB
  • Descargas: 851

Búsquedas realizadas:
ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE de Roberto Santiago en pdf gratis, ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE epub, descargar ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE pdf completo, ELS FUTBOLÍSSIMS. 7: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE Roberto Santiago pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ