ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ | Roberto Santiago

Descargar ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ de Roberto Santiago en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Roberto Santiago y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ

Després de l’èxit obtingut per l’equip del col·legi Soto Alt en el torneig d’estiu de «futbol 7» disputat a Benidorm, el desenvolupament va quedar recollit en l’episodi anterior de la sèrie titulada Els Futbolíssims, ara en vigílies de les festes nadalenques, els jugadors es troben que el director del col·legi i el president de la Lliga Intercentres els reuneixen per anunciar la inesperada notícia. Es tracta de la convocatòria del primer Campionat de Nadal de «futbol 7» de Sevilla la Noia, localitat de la serra madrilenya on està situat el col·legi. Amb la lògic sorpresa, s’assabenten que en aquesta competició hauran d’enfrontar-se als infantils del Reial Madrid, Barcelona i Atlètic de Madrid, gairebé sense haver entrenat. Al costat dels problemes derivats d’aquest inesperat torneig, es planteja el misteri d’unes pintades anònimes que apareixen en diferents punts estratègics del poble. Es tractaria de descobrir l’autor de les frases en què es revelen qüestions de caràcter privat, referides als personatges que intervenen en la trama. L’autor desenvolupa amb tècnica senzilla, estil àgil i abundants trets d’humor una història que posa de manifest diversos problemes humans, tant esportius com socials i afectius, tots ells ben enllaçats entre si de forma conseqüent. La combinació de text narratiu amb vinyetes tipus còmic, per explicar gràficament algunes de les jugades decisives en els partits on intervé els Futbolíssims, resulta molt encertada per facilitar la lectura. El contingut de fons, a més de posar de manifest la necessitat de jugar a futbol amb esportivitat, sense recórrer al joc brut, destaca la importància de dir sempre la veritat, per desagradable que pugui resultar, com a base per facilitar unes relacions d’amistat lleials i duradores.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2014

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-661-3625-9

Páginas: 288

Encuadernación: Rústica

Colección: Els Futbolíssims

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales. Deportes

Valores: Amistad. Deportividad. Lealtad

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1776
  • Tamaño: 1017KB
  • Descargas: 996

Búsquedas realizadas:
ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ de Roberto Santiago en pdf gratis, ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ epub, descargar ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ pdf completo, ELS FUTBOLÍSSIMS. 4: EL MISTERI DE L'ULL DE FALCÓ Roberto Santiago pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ