ELS ACUDITS MÉS EXTRARÀTICS | Geronimo Stilton

Descargar ELS ACUDITS MÉS EXTRARÀTICS de Geronimo Stilton en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar ELS ACUDITS MÉS EXTRARÀTICS en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Geronimo Stilton y pertenece a la categoría de Juegos y actividades de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de ELS ACUDITS MÉS EXTRARÀTICS

Pinky Pick , ajudant editorial de Gerónimo Stilton , decideix organitzar un concurs d’acudits entre els lectors del seu diari, L’Eco del Rosegador . La iniciativa té molt èxit i es fa impossible publicar-los tots pel que s’imposa fer una selecció dels millors . L’obra ofereix els cinc-cents triats pels seleccionadors , Tea , Martin Gala i Benjamí , a més del propi Gerónimo , classificats per temes : acudits per enamorats , d’animals , absurds i superabsurds , acudits dolents, etc . En general l’objectiu de provocar el riure o, almenys el somriure s’aconsegueix en totes les pàgines d’aquest llibre d’humor , encara que no sempre amb la mateixa eficàcia . En algun cas els recursos humorístics són poc elegants i en altres tot just aconsegueixen divertir al lector , per ser ja molt coneguts o poc enginyosos . Tampoc tots els acudits són adequats per a la mateixa edat per la seva intencionalitat còmica , que pot ser difícil de captar per a nens petits o per contra , resultar massa infantil per als més grans . La seva utilitat sembla dirigida a un ús familiar on pugui ser aprofitat per un públic heterogeni pel que fa a gustos i capacitats.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2014

Materia: Juegos y actividades de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-9057-349-5

Páginas: 288

Encuadernación: Rústica

Colección: Geronimo Stilton

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1693
  • Tamaño: 990KB
  • Descargas: 754

Búsquedas realizadas:
ELS ACUDITS MÉS EXTRARÀTICS de Geronimo Stilton en pdf gratis, ELS ACUDITS MÉS EXTRARÀTICS epub, descargar ELS ACUDITS MÉS EXTRARÀTICS pdf completo, ELS ACUDITS MÉS EXTRARÀTICS Geronimo Stilton pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ