EL RETRAT SENSE NOM | Steve Stevenson

Descargar EL RETRAT SENSE NOM de Steve Stevenson en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL RETRAT SENSE NOM en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Steve Stevenson y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL RETRAT SENSE NOM

L’onzè episodi de la sèrie protagonitzada per Agatha Mistery , de dotze anys , i el seu cosí Larry, de catorze , està ambientat a Roma i Ciutat del Vaticà i se centra en la desaparició d’un document robat en els arxius pontificis , que podria ser el testament del pintor Rafael Sanzio . En companyia del seu oncle Algernon , expert en paleografia i d’un capità de la guàrdia Suïssa , recorren l’interior dels palaus papals buscant pistes per localitzar el lladre , sempre seguits per Mr Kent , fidel majordom i guardaespatlles d’Agatha . L’obra transcorre en un entorn d’art , història i cultura que resulta molt suggestiu i que dóna lloc a incloure en la trama nombroses referències al respecte. L’interès de la trama augmenta per aquest motiu i pel ritme àgil que imprimeix a l’acció la urgència amb què ha d’aclarir el cas , ateses les circumstàncies especials dels llocs on cal investigar . Escrita amb estil clar i correcte , l’obra resulta molt entretinguda i tanca notable valor de divulgació cultural per les descripcions de monuments romans i tresors artístic vaticans que conté .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2013

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-246-4556-4

Encuadernación: Rústica

Colección: Agatha Mistery

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1800
  • Tamaño: 829KB
  • Descargas: 625

Búsquedas realizadas:
EL RETRAT SENSE NOM de Steve Stevenson en pdf gratis, EL RETRAT SENSE NOM epub, descargar EL RETRAT SENSE NOM pdf completo, EL RETRAT SENSE NOM Steve Stevenson pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ